fbpx
mood_bad
 • Inga betyg än
 • Anställd eller före-detta anställd hos denna arbetsgivare? Lämna gärna ett omdöme och hjälp till att göra arbetsmarknaden mer transparent för alla. Våra analytiker granskar kommentarerna innan publicering för att verifiera äkthet.
  Bransch
  Verksamhetsområden
  Om arbetsgivaren

  Genom Colligo Vårdkompetens engagemang vill vi som arbetsgivare skapa möjligheter för dig som är sjuksköterska, läkare, socionom eller annan vårdpersonal.

  Vår ambition

  Vi vill att dina önskemål om arbetsuppgifter, arbetstakt och ort, samt din tidigare erfarenhet ska vara riktlinjer i vårt arbete. Colligo Vårdkompetens mål är att alltid presentera det bästa uppdraget för dig. Vi tror att du vet bäst och vi på Colligo Vårdkompetens ger dig den service du behöver för din framgång. Vi har kollektivavtal vilket innebär trygga arbetsförhållanden och tjänstepension för all vår personal.

  System

  Colligo Vårdkompetens betalar ut lön vid två tillfällen per månad. Du tidrapporterar smidigt via Din sida. Vi har utvecklat ett skräddarsytt IT-system för vårdbemanning, där du bland annat kan söka och anmäla intresse för uppdrag, lägga in din tillgänglighet och tidrapportera.