Bli en del av vårt team

Lediga jobb

Vad är viktigt för oss? Ett positivt och flexibelt samarbete mellan kollegor. Vi är här för barnen och det ska präglas genom vår kompetens och vårt arbetssätt med hög service. Verksamheten har korta beslutsvägar och vi är måna att vår personal får vara med i förändringsarbetet. Är du nybliven barnläkare så kommer du känna trygg med att tillgodoses med kompetenta och erfarna läkare vid din sida. Vi är generösa med introduktion och även upplärning av vårt journalsystem Take Care. Det är en härlig grupp av medarbetare som vi har lyckats samla under ett och samma tak, hoppas du vill vara en del av oss!

I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete inom barn- och ungdomsmedicin. Mottagningen har en bred allmänpediatrisk inriktning samt spetskompetens inom olika områden.

Om tjänsten: tillsvidareanställning, deltid/heltid, dagtid. Goda lönevillkor! Tillträde: flexibelt. Vi har kollektivavtal, kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension. Mottagningen ligger i Solna Centrum. Goda kommunikationer så som t-bana, buss, pendeltåg, tvärbana och gott om parkering.

Är du nyfiken eller har frågor? Hör då av dig till Sandra Christow, Verksamhetschef, sandra@barncentrumbumm.se eller 076-9080504

Välkommen med din ansökan!

Ansök via formuläret/knappen 

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Du är en engagerad och positiv person som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. Vi är generösa med inskolning.

Rollen: Som barnsjuksköterska har man egna mottagningsbesök för barn med astma, allergier, obesitas, eksem, ADHD, enures och enkopres. Lättare provtagning och telefonrådgivning ingår även i arbetet. Som sjuksköterska hos oss har man även olika ansvarsområden för att ständigt utveckla kvalitén.

Mottagning: Vi finns i Rotebro på Kung Hans väg 12. Närmaste pendeltåg: Rotebro Station.

Villkor: Vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension och utbildningstillfällen. Det är korta beslutsvägar och förändringsbenägen verksamhet med erfarenhet och kompetens. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och är med i Vårdföretagarna (Almega).

Tjänsten avser 50-100%. Tjänsten är ett vikariat på två år med stora möjligheter till fast tjänst då verksamheten är i expansionsfas.

Ansök via formuläret/knappen

Våra verksamheter

Barncentrum Solna BUMM

Hotellgatan 3, plan 4 (inne i Solna Centrum)

171 45 Solna, Stockholm

Barncentrum Sollentuna BUMM

Kung Hans väg 12

192 68 Sollentuna, Stockholm

Med patienten i fokus

– Kollegorna gör arbetsplatsen. Hos oss kan du känna dig trygg i att utvecklas vidare i din profession tillsammans med vårt eminenta team.

– Vi finns i moderna lokaler i centrala delen av Solna och Sollentuna. Allt för att både patienter och team ska trivas som bäst.