fbpx

Om oss

/ Vanliga frågor

Cruitmed är ett startup som började som ett samarbetsprojekt mellan studenter på KTH och Karolinska Institutet i Stockholm. 

På Cruitmed kan man snabbt och enkelt jämföra olika arbetsgivare inom vården och automatisera sitt jobbsökande för att spara tid med hjälp av Cruitmed Autopilot™

Våra tjänster är helt kostnadsfria för arbetssökande.

För arbetsgivare erbjuder vi olika organisationssystem, där priset är anpassat efter storleken på verksamheten och de specifika behoven.

Cruitmeds organisation är i stort sett grundad av studenter sidan startade som ett projekt mellan studenter på Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan. Vi håller regelbunden kontakt med de medicinska föreningarnas näringslivsnämnder och har ambassadörer på flera universitet runtom i Sverige.

/ Organisation

En av våra främsta tillgångar är att vi värderar studenter högt. Just därför består majoriteten av våra utvecklare, copywriters och account-managers av läkarstudenter på Karolinska Institutet och ingenjörsstudenter på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.


För att bygga våra strategiska beslut på bransch-erfarenhet så har vi en hel advisory board på vår sida, bestående av professorer, seniora data-ingenjörer.

Välkommen till den nya arbetsmarknaden