Bransch
Om arbetsgivaren

Dedicare är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete

• Fler möjligheter, samma trygghet
På Dedicare brinner vi för att tillföra kompetens till vård och socialt arbete. Våra konsulter erbjuds fler möjligheter med samma trygghet – det är så vi bidrar till att fler vill fortsätta arbeta och utvecklas inom sitt yrke. Vi tar ansvar för att lösa våra kunders resurs- och kompetensutmaningar. Effekten av det vi gör är en tryggare och mer tillgänglig vård och social omsorg för alla.

• Flexibilitet och trygghet för våra konsulter
Vi representerar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer inom vård och socialt arbete i hela Norden. Som konsult hos Dedicare behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda båda delar. Därför får alla våra konsulter kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa.

• Ansvar för vård och socialt arbete
Vi hjälper till att ta ansvar för vården och socialt arbete genom att förse privata och offentliga verksamheter med allt ifrån enstaka vikarier över dagen till totalbemanning av hela avdelningar, enheter eller operationsteam. Vi hjälper sjukhus, andra vårdgivare och verksamheter inom socialt arbete att möta höga resurs- och kompetenskrav, och bidrar på så sätt till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg för alla.

• Vår historia och framtid
Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete, där vi idag erbjuder en pålitlig lösning av hög kvalitet. Med bas i Stockholm har Dedicare kontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi ser Europa som vår framtida marknad med en vision att på sikt växa till ett av Europas ledande bemanningsföretag inom vård och socialt arbete.

 • Annette (SSK)
  oktober 19, 2019 at 8:03 e m

  Jobbade ett tag med Dedicare, finns bättre bemanningsbolag. Hade dock en bra konsultchef.

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

 • Lisa
  oktober 11, 2019 at 6:22 f m

  Inte den bästa upplevelsen. Rörig kommunikation. Dock trevlig chef och ok lön!

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

 • Birgitte (SSK)
  september 20, 2019 at 1:40 f m

  Inte den bästa erfarenheten. Haft mycket bättre lön hos mindre bemanningsbolag och känt mig mer sedd än när jag bara var ”en i mängden” hos Dedicare.

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

Anställd eller före-detta anställd hos denna arbetsgivare? Lämna gärna ett omdöme och hjälp till att göra arbetsmarknaden mer transparent för alla. Våra analytiker granskar kommentarerna innan publicering för att verifiera äkthet.