Bransch
Om arbetsgivaren

Texten är automatiskt hämtad från arbetsgivarens hemsida/facebook

Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digital vård – men vi äger även fysiska vårdcentraler. Vi har landstingsavtal vilket innebär att du får kostnadsfri vård och rådgivning av oss, oavsett var du befinner dig.

Vi har som ambition att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet till svensk sjukvård. Genom att låta den första vårdkontakten bli digital, sparar man både utrymme och pengar. Fler patienter får vård snabbare, samtidigt som den traditionella vården avlastas, vilket frigör resurser åt patienter som verkligen behöver fysiska läkarbesök.

På våra digitala och fysiska vårdcentraler arbetar dedikerade sjuksköterskor, specialistsköterskor, läkare, specialist eller läkare, psykologer, kuratorer och sjukgymnaster.

Vi sätter patienten i främsta rummet. Dessutom ser vi alltid till att matcha patientens behov mot rätt vårdnivå. När man kontaktar Doktor.se får man prata med en sjuksköterska. Vid behov slussar sjuksköterskan vidare patienten till en psykolog, specialist eller läkare. De allra flesta ärenden kan dock skötas av en sjuksköterska, något som innebär en stor besparing för samhället. Dels för att vi har en större brist på läkare än sköterskor inom primärvården, och dels för att det är en betydligt högre kostnad på läkarnivå.

Doktor.se har för närvarande verksamhet i Stockholm, Uppsala och i Sörmland.

 • Anonym (läkare)
  november 18, 2020 at 3:46 e m

  Rätt nöjd med Doktor.se. Gillar speciellt flexibiliteten med jobbet, att man kan jobba på distans om man vill. Lönen hade kunnat vara lite bättre, annars inga direkta klagomål.

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

 • Anonym (SSK)
  oktober 3, 2020 at 9:52 e m

  Helt ok arbetsplats. Lyhörda chefer och spännande miljö med stor utvecklingspotential. Saknar dock den fysiska patientkontakten

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

 • Anonym (Läkare)
  september 1, 2020 at 9:02 e m

  Rolig arbetsmiljö med både för och nackdelar. Kul för läkare som är intresserade av vårdens framtid och teknik.

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

 • Anonym (SSK)
  november 2, 2019 at 10:00 e m

  Stimulerande arbetsmiljö för den teknikintresserade. Ganska annorlunda från tidigare jobb som sjuksköterska, på ett positivt sätt!

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

Anställd eller före-detta anställd hos denna arbetsgivare? Lämna gärna ett omdöme och hjälp till att göra arbetsmarknaden mer transparent för alla. Våra analytiker granskar kommentarerna innan publicering för att verifiera äkthet.