Socialt
Bransch
Om arbetsgivaren

Texten är automatiskt hämtad från arbetsgivarens hemsida/facebook

KRY är en e-hälsotjänst som möjliggör säkra videomöten mellan läkare och patienter. Vården till patienter i Sverige bedrivs genom det helägda dotterbolaget Digital Medical Supply Sweden AB. Digital Medical Supply AB lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.

 • Anonym (Läkare)
  december 11, 2019 at 2:09 e m

  Jobbade på Kry ett tag. Var kul i början att se utvecklingen och nytänkandet, men kändes rätt enformigt när man började vänja sig. Saknade direkta patientkontakten, så har återvänt till en vanlig vårdcentral nu.

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

 • Anonym
  oktober 10, 2019 at 8:22 e m

  Fantastisk arbetsmiljö och bra möjligheter att anpassa sitt eget arbete efter preferenser. Enda nackdelen är att man ibland kan sakna den fysiska patientkontakten eller känna sig begränsad.

  Ledning

  Arbetsmiljö

  Lön

Anställd eller före-detta anställd hos denna arbetsgivare? Lämna gärna ett omdöme och hjälp till att göra arbetsmarknaden mer transparent för alla. Våra analytiker granskar kommentarerna innan publicering för att verifiera äkthet.