Effektivisera er employer branding och kandidatflödena

Effektivisera er
employer branding och era kandidatflöden

/ Hur det funkar

/ Hur det funkar

1. Företagskonto kostnadsfritt

1. Gratis företagskonto

Börja med att synas. Hör av dig till oss på info@cruitmed.com så hjälper vi dig att snabbt och enkelt skapa en kostnadsfri profil åt din verksamhet.

2. Visa närvaro

Efter att ni fått access till er profil så kan ni enkelt börja anpassa det till just er branding samt berättar mer om er, vilken typ av personal ni vill söker på kontinuerlig basis och varför man bör välja att jobba hos er. Efter ett tag brukar recensioner från era tidigare och nuvarande anställda också dyka upp och att besvara såväl beröm som kritik är rekommenderat för att visa lyhördhet som arbetsgivare.

3. Matchas med kvalificerade toppkandidater

Varför lägga resurser på employer branding utan resultatfokus? Med vår plattform matchas ni snabbt och enkelt med jobbsökande vårdpersonal helautomatiserat direkt i vår plattform och systemet kan enkelt anpassas och integreras med era interna processer. 

4. Analysera statistik

Inkluderat i alla våra organisationssystem är analytics, som ger er tillgång till all statistik som era upplagda tjänster genererat, på ett interaktivt och lättförståeligt sätt. Genom det, kan ni justera kommande lediga tjänster för att bli ännu bättre på att nå det specifika talangsegment som ni söker. 

Ta kontroll över er organisations image